بوتانیکا (Botanica)
غنی از اسیدهای آمینه آزاد برای تحریک رشد گیاه و کاهش خسارت تنشهای محیطی
بوتانیکا یک محصول کاملا ارگانیک می باشد که از اسیدهای آمینه آزاد تشکیل شده است. این اسیدهای آمینه از 2 مرحله هیدرولیز آنزیمی بدست آمده اند. این تکنیک تولید منحصر به فرد بوده و سبب تولید محصولی گردیده که بیشترین میزان اسیدهای آمینه آزاد را دارا باشد و در افزایش سوخت و ساز گیاه بسیار موثر خواهد بود. در نتیجه کاربری بوتانیکا کلیه فرایندهای رشدی گیاه از جوانه زنی تا برداشت محصول بهبود خواهد یافت.
تفکیک اسیدهای آمینه بر حسب نوع و میزان آن بر اساس روشهای اندازه گیری HPLC
بوتانیکا اسیدهای آمینه ضروری و مورد نیاز گیاه را در اختیار گیاه قرار خواهد داد. برخی از این اسیدهای آمینه مانند پرولین و هیدروکسی پرولین تاثیرات بسیار خوبی در پیشگیری و افزایش مقاومت گیاه به انواع تنشهای محیطی مانند خشکی، گرما، رطوبت زیاد، سرما و همچنین اثرات خسارت ناشی از سوء مصرف سموم کشاورزی را در گیاه دارند.
بوتانیکا تولید و سنتز هورمونهای گیاهی و در نتیجه گلدهی گیاه را فعال تر می کند. فرآیند تشکیل، درشت شدن، رسیدگی و رنگ گیری میوه ها را افزایش داده و تولید میوه های با میزان بیشتری از قند و ویتامین را افزایش خواهد شد.
(%) QUINTITY | AMINO GRAM |
8.68 | L-Glutamic acid |
3.00 | Glycine |
2.80 | L- Alanin |
1.57 | L-Isoleucine |
2.46 | L-Leucine |
0.95 | L-Tyrosine |
0.72 | L-Histidine |
4.36 | L-Arginine |
1.05 | L-Hydroxi Proline |
(%) QUINTITY | AMINO GRAM |
4.02 | L-Asparatic acid |
3.98 | L-Threonine |
4.95 | L- Serine |
1.28 | L-Cystine |
2.64 | L-Valine |
0.74 | L-Methionine |
1.82 | L-Phenylalanine |
2.89 | L-lysine |
4.09 | L-Proline |
روش مصرف:
بوتانیکا در تمام مراحل رشدی گیاه و حتی در طی دوره گلدهی به صورت محلولپاشی روی شاخ و برگ گیاه قابل استفاده است. در شرائط تنشهای محیطی (سرمازدگی، خشکی، شوری، مسمومیت با سموم و…) از حداکثر میزان توصیه شده در جدول ذیل استفاده گردد و بهتر است همزمان از روش خاکی و برگپاشی استفاده شود.
محصول | برگپاشی | خاکی | دوره مصرف |
درختان ميوه | 3 لیتر در 1000 لیتر آب | 30 تا 40 گرم برای هر درخت | شروع گلدهی تا قبل برداشت میوه ها |
مرکبات | 3 کیلوگرم در 1000 لیتر آب | 30 تا 40 گرم برای هر درخت | شروع گلدهی تا قبل برداشت میوه ها |
غلات(گندم، جو) | 1 تا 2 کیلوگرم در هکتار | 1 تا 2 کیلوگرم در هکتار | در طی دوره رشد و برداشت محصول |
صیفی جات | 2 تا 3 کیلوگرم در 1000 لیتر آب | 3 تا 4 لیتر در هکتار | از زمان انتقال نشاء تا پایان برداشت محصول |
توت فرنگی | 1 کیلوگرم در هکتار | 0.8 تا 1 کیلوگرم در هکتار | یک هفته قبل از شروع برداشت تا پایان برداشت محصول |
یونجه | 1 تا 2 کیلوگرم در هکتار | 2 تا 3 کیلوگرم در هکتار | پس از هر برداشت |
سيب زميني، گوجه فرنگی | 1 تا 2 کیلو گرم در هکتار | 2 تا 3 کیلوگرم در هکتار | از گلدهی تا درشت شدن میوه ها |
گلخانه | 200گرم در 1000 متر مربع | 0.8 تا 1 کیلوگرم در 1000متر مربع | در طی دوره رشد و برداشت محصول |
قابلیت اختلاط:
بوتانیکا با کلیه کودها و سموم کشاورزی قابل اختلاط است با این حال انجام آزمایش اختلاط پذیری در سطح کوچک قبل از استفاده در سطح وسیع توصیه میگردد.
در صورت اختلاط با سموم ضمن انتقال و جذب سریع سم به دوره بهبودی گیاه پس از سم پاشی کمک خواهد کرد.