



آلجیوس (Algeuos)
گروه محصولات آلجيوس غني از عصاره جلبکهاي دريائي با منشاء اسکوفيليوم Ascophyllum Nodusom هستند که با عناصر تغذيه اي پر مصرف و کم مصرف تقويت شده است. کليه عناصر ميکرو به صورت کلات EDTA بوده که از قابليت جذب بالائي در استفاده به صورت خاکي و برگپاشي برحوردار است. اين عصاره غني از هورمونهاي طبيعي گياهي مانند اکسين، سيتوکنين و جيبرلين و همچنين مولکولهاي آلي نظير بتائين، مانيتول، پلي ساکاريد و اسيد هاي امينه است که در تحريک و فعال کردن کلیه فرايندهاي رشدي گياهان تاثيرات بسزائي دارند. آلجيوس باعث افزايش سطح هورمونهاي گياهي مي شود و در نتيجه آن رشد و نمو گياه بهبود يافته و قابليت جذب و متابوليسم عناصر غذائي به شدت افزايش مي يابد. آلجيوس براي تحريک رشد گياه، فعاليت و توسعه سيستم ريشه اي گياهان، تقويت عمومي گياه و همچنين مقاومت گياهان به انواع تنشهاي زيستي و غيرزيستي نظير آفات، بيماري ها، خشکي و سرما مناسب است.
ترکیبات | آلجيوس | آلجيوس20 | آلجيوس پلاس | آلجيوس سینرژی |
عصاره جلبک دريائي | 20 | 28 | 28 | 28 |
نيتروژن (N)% | 11 | 20 | 5 | 5 |
فسفر (P2O5)% | 4 | 20 | 10 | 42 |
پتاسيم (K2O)% | 8 | 20 | 30 | 10 |
منیزیم (Mg) % | 0.5 | – | – | – |
پلي ساکاريد، آنزیم ،ويتامين ها، هورمونهاي گياهي | 0.2 | 1.2 | 1 | 1.3 |
ترکیبات | آلجيوس | آلجيوس20 | آلجيوس پلاس | آلجيوس سینرژی |
آهن (Fe-EDTA ppm) | 0.1 | 0.1 | 0.14 | 0.1 |
روي (Zn-EDTA ppm) | 0.1 | 0.1 | 0.5 | 0.1 |
منگنز(Mn-EDTA ppm) | 0.07 | 0.07 | 0.07 | 0.07 |
مس(Cu-EDTA) ppm | 0.02 | 0.02 | 0.07 | 0.02 |
بر(B ppm) | 0.02 | 0.02 | 0.3 | 0.02 |
موليبدن(Mo ppm) | 0.003 | 0.003 | 0.001 | 0.003 |
روش استفاده:
آلجيوس به انواع روشها از طريق محلولپاشي بر روي شاخ و برگ گياه، استفاده مستقيم در خاک و همچنين به صورت استفاده در محلول کشت هيدروپونيک قابل استفاده است.
قابليت ترکيب:
محصولات گروه آلجیوس با کلیه کودها و سموم کشاورزی قابل اختلاط است. بهتر است قبل از اختلاط با هر ترکیبی، اختلاط پذیری آن را بررسی نمائید.
محصول | برگپاشی | خاکی | روش مصرف |
مرکبات، درختان ميوه | 2 تا 3 لیتر در 1000 لیتر آب | 50میلی لیتر برای هر درخت | از تشکیل میوه تا قبل از برداشت |
پسته | 2 تا 3 لیتر در 1000 لیتر آب | 50میلی لیتر برای هر درخت | از تشکیل میوه تا قبل از برداشت |
کیوی | 2 تا 3 لیتر در 1000 لیتر آب | 50میلی لیتر برای هر درخت | قبل گلدهی/تشکیل میوه و درشت شدن میوه |
هندوانه، خربزه، کدو | 1 لیتر در هکتار | 3 تا 4 لیتر در هکتار | شروع گلدهی/دوره برداشت محصول |
کاهو، توت فرنگي | 1 تا 2 لیتر در هکتار | 2 تا 3 لیتر در هکتار | اولين استفاده 20 روز پس از انتقال نشاء و هر پانزده روز يک بار تکرار گردد. |
فلفل، خيار | 1 لیتر در هکتار | 2 تا 3 لیتر در هکتار | شروع گلدهی/دوره برداشت محصول |
سيب زميني، لوبيا، گوجه فرنگی | 1 تا 2 لیتر در هکتار | 4 تا 5 لیتر در هکتار | در طي دوره رشد محصول 4-3 مرحله استفاده شود |