Algeus Group

/Algeus Group
Algeus Group۱۳۹۷-۱۰-۲۴ ۱۳:۴۴:۲۶ +۰۳:۳۰

آلجیوس (Algeuos)

گروه محصولات آلجیوس غنی از عصاره جلبکهای دریائی با منشاء اسکوفیلیوم Ascophyllum Nodusom هستند که با عناصر تغذیه ای پر مصرف و کم مصرف تقویت شده است. کلیه عناصر میکرو به صورت کلات EDTA بوده که از قابلیت جذب بالائی در استفاده به صورت خاکی و برگپاشی برحوردار است. این عصاره غنی از هورمونهای طبیعی گیاهی مانند اکسین، سیتوکنین و جیبرلین و همچنین مولکولهای آلی نظیر بتائین، مانیتول، پلی ساکارید و اسید های امینه است که در تحریک و فعال کردن کلیه فرایندهای رشدی گیاهان تاثیرات بسزائی دارند. آلجیوس باعث افزایش سطح هورمونهای گیاهی می شود و در نتیجه آن رشد و نمو گیاه بهبود یافته و قابلیت جذب و متابولیسم عناصر غذائی به شدت افزایش می یابد. آلجیوس برای تحریک رشد گیاه، فعالیت و توسعه سیستم ریشه ای گیاهان، تقویت عمومی گیاه و همچنین مقاومت گیاهان به انواع تنشهای زیستی و غیرزیستی نظیر آفات، بیماری ها، خشکی و سرما مناسب است.

دریافت کاتالوگ
نمایش در فروشگاه
ترکیبات آلجیوس آلجیوس۲۰ آلجیوس پلاس آلجیوس سینرژی
عصاره جلبک دریائی۲۰۲۸۲۸۲۸
نیتروژن (N)%۱۱۲۰۵۵
فسفر (P2O5)%۴۲۰۱۰۴۲
پتاسیم (K2O)%۸۲۰۳۰۱۰
منیزیم (Mg) %۰٫۵
پلی ساکارید، آنزیم ،ویتامین ها، هورمونهای گیاهی۰٫۲۱٫۲۱۱٫۳
ترکیبات آلجیوس آلجیوس۲۰ آلجیوس پلاس آلجیوس سینرژی
آهن (Fe-EDTA ppm)۰٫۱۰٫۱۰٫۱۴۰٫۱
روی (Zn-EDTA ppm)۰٫۱۰٫۱۰٫۵۰٫۱
منگنز(Mn-EDTA ppm)۰٫۰۷۰٫۰۷۰٫۰۷۰٫۰۷
مس(Cu-EDTA) ppm۰٫۰۲۰٫۰۲۰٫۰۷۰٫۰۲
بر(B ppm)۰٫۰۲۰٫۰۲۰٫۳۰٫۰۲
مولیبدن(Mo ppm)۰٫۰۰۳۰٫۰۰۳۰٫۰۰۱۰٫۰۰۳

روش استفاده:

آلجیوس به انواع روشها از طریق محلولپاشی بر روی شاخ و برگ گیاه، استفاده مستقیم در خاک و همچنین به صورت استفاده در محلول کشت هیدروپونیک قابل استفاده است.

قابلیت ترکیب:

محصولات گروه آلجیوس با کلیه کودها و سموم کشاورزی قابل اختلاط است. بهتر است قبل از اختلاط با هر ترکیبی، اختلاط پذیری آن را بررسی نمائید.

محصول برگپاشی خاکی روش مصرف
مرکبات، درختان میوه۲ تا ۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب۵۰میلی لیتر برای هر درختاز تشکیل میوه تا قبل از برداشت
پسته۲ تا ۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب۵۰میلی لیتر برای هر درختاز تشکیل میوه تا قبل از برداشت
کیوی۲ تا ۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب۵۰میلی لیتر برای هر درختقبل گلدهی/تشکیل میوه و درشت شدن میوه
هندوانه، خربزه، کدو۱ لیتر در هکتار۳ تا ۴ لیتر در هکتارشروع گلدهی/دوره برداشت محصول
کاهو، توت فرنگی۱ تا ۲ لیتر در هکتار۲ تا ۳ لیتر در هکتاراولین استفاده ۲۰ روز پس از انتقال نشاء و هر پانزده روز یک بار تکرار گردد.
فلفل، خیار۱ لیتر در هکتار۲ تا ۳ لیتر در هکتارشروع گلدهی/دوره برداشت محصول
سیب زمینی، لوبیا، گوجه فرنگی۱ تا ۲ لیتر در هکتار۴ تا ۵ لیتر در هکتاردر طی دوره رشد محصول ۴-۳ مرحله استفاده شود